Tjeneste

Salgs­tjenester

VI REALISERER POTENSIALE

Adaptik leverer kvalifiserte møter ved hjelp av grunnleggende forståelse av deg og dine behov. Våre kundekonsulenter kan bistå gjennom hele salgsprosessen, fra å levere markedsanalyse til booking av møter i og utenfor Norge, og til at kundekonsulent håndterer ansvaret for hele salgsprosessen.

Vi har fokus på en systematisk salgsprosess, der kommunikasjon og involvering er viktige faktorer. Kvalitet, sikkerhet og åpenhet står sentralt for oss i Adaptik

Våre salgstjenester

Leads­generering

Adaptik kan bistå med å finne og kvalifisere potensielle kunder til din bedrift . Enten gjennom å finne spesifikke selskaper innen valgt bransje, eller finne riktig kontaktperson og telefonnummer i selskaper dere vil komme i kontakt med. Målet med leadsgenerering er å finne kvalifiserte og interesserte kjøpere.

#1
Dame i sort bluse

Møte­booking

For mange selskaper er arbeidet med å prospektere, selektere og booke nye kundemøter tidkrevende og utfordrende. Vi kan tilby profesjonell møtebooking utført av våre dyktige konsulenter. Vi har fokus på å levere gode, kvalitative salgsmøter med potensielle kunder på dine vegne

#2

Salg

Ønsker du flere selgere, samt minimere ansvar og risiko? Adaptik tilbyr kompetente og dyktige selgere på tvers av bransjer som med tett oppfølging sørger for å bli en del av deres salgsteam. Vi bistår med hele eller deler av salgsprosessen. Vi leverer kvalitet i alle ledd, og fordyper oss i det som er viktig for kunden.

#3
Menn i dress og en dame i sort bluse som sitter rundt et konferansebord
Adaptik er fleksible og løsningsorienterte i sin tilnærming til møtebooking som gjør at vi kan få en optimal outbound leads prosess ut ifra de behovene vi har til kriterier, kvalitet og system som skal brukes. De virker oppriktig opptatt av å levere på forventning, noe som gjør det enklere for oss å flytte fokus fra å komme i kontakt med kunde til å faktisk snakke med kunden og identifisere potensiell kundeverdi vi kan skape sammen.
Daniel B. Karlsen
Chief Commercial Officer, Semine
Vi i Dynamic Elements har nå jobbet med Adaptik for salg og rekruttering med gode resultater, og nylig påbegynt et samarbeid for transaksjonsstøtte. Fra vårt ståsted er det en strategi å jobbe med en kapasitet som Adaptik tilbyr, og spesielt med tidlige og løpende resultater. Det tillater oss å fokusere på vår kjernevirksomhet og komplimenteres av Adaptik sin kompetanse og kapasitet. Det er viktig for små og mellomstore bedrifter som oss.
Knut Vonheim
Daglig leder, Dynamic Elements
Adaptik har bevist evne til å være en initiativrik og proaktiv samarbeidspartner for Accountor. De er svært resultatorienterte og har for oss levert over forventning.
Martin Hegge
Martin Hegge
Sales and Business Development Manager, Accountor
Gjennom samarbeid med Adaptik har Accountor rekruttert mange ny, store kunder. Vi har fått god hjelp til å styrke både kapasitet og metodikk, alt fra møtebooking til signering av avtaler, samt videreutvikling og oppfølging av kundeforhold.
Odd Ingvar Helgesen
Odd Ingvar Helgesen
Salg og Markedsdirektør, Accountor
Etter å ha vært skeptisk til «cold call’s» fra tidligere erfaring, så har Adaptik representert Profitbase på en flott måte som gir potensielle kunder god innsikt i hvilke produkter vi selger. Adaptik har gitt oss mange kvalitetsmøter og flere nye kunder. Enkelt å jobbe med Adaptik.
Stig Roar Sandvik
CEO, Profitbase
Pil til venstre
Pil til høyre
Vi er annerledes

Hvorfor velge oss?

Suksess­garanti

Vi garanterer at vi når deres mål i løpet av pilotperioden. Hvis ikke, kan dere terminere kontrakten og få pengene refundert.

Egen kunde­ansvarlig

Vi er helnordiske og har norsk, svensk, dansk og finsktalende konsulenter. Vi når nye markeder med kommunikasjon de forstår på deres morsmål.

Inter­nasjonalt team

Vårt internasjonale og flerspråklige team hjelper dere inn i globale markeder. Vi spesialiserer oss på Norden.

Full kontroll

Dere har full oversikt over all statistikk og prosess gjennom våre live-dashboards. Outsourcing har aldri vært mer oversiktlig.

Sammen realiserer vi potensiale

Bistand innen salgs­tjenester

Med over 25 års erfaring innen salg og marked, har Arnfinn enestående kompetanse fra en rekke kjente selskaper. Du får bistand med salgsstrategi, møtebooking, salg og kommersialisering.

Kontakt oss

Skal vi ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan få firmaet ditt til å vokse?

Arnfinn Kilden Blom
Partner
Arnfinn Kilden Blom
arnfinn@adaptik.no+47 920 17 521